Ontdek je liefde en kom in gesprek bij Relatietherapie Delft

Je wilt het alles geven…

Jullie relatie is het belangrijkste dat er is, daarom ben je zo van slag en raakt het je zo diep. Je hebt je verbonden, je hebt de diepte gezien, de liefde gevoeld en het verlangen gekend je helemaal te laten zien. Je hebt gedroomd van een leven samen en je hebt er alles voor willen geven. Je geeft er nóg alles voor, nu nog steeds. Ondanks dat, tuimelen jullie naar beneden en kraakt jullie verbond alsmaar luider.

Een noodgreep?

Waarschijnlijk is dit een laatste poging, een noodgreep, een wanhopige poging. Jullie kunnen het op dit moment niet zelf, maar er is nog veel om voor te vechten. Tegelijkertijd is het brozer dan je dacht; alles staat op het spel. Het is even eng als moeilijk, even pijnlijk als hopeloos en even ongemakkelijk als noodzakelijk.

Jezelf zijn en gezien worden

In de relatietherapie help ik jullie in eerste instantie de ‘crisis’ uit jullie omgang met elkaar te halen. Nu hebben jullie zo veel moeite om elkaar vinden en te verstaan, dat geen enkel gesprek zin heeft. Jullie reageren op elkaar als door een wesp gestoken. Ik help jullie de patronen van elk gesprek te zien, zodat je weet waar je ontspoort en kunt zien waar je reactie meer gewoonte dan gevoel is. Ik zal jullie leren hoe je ook daar iets aan kunt doen.

Met vallen en opstaan

Dat is waardevol en mooi werk, niet altijd makkelijk en het vraagt tijd, inzet en motivatie van jullie allebei. Op sommige momenten ‘werkt’ het; dan voelen jullie hoe het ook kan, dat zijn de momenten waar we op verder werken. Jullie zullen merken dat ze steeds vaker voorkomen en dat het steeds makkelijker wordt om over jezelf heen te stappen.

Verdieping vinden, samen groeien bij Relatietherapie Delft

Vanaf dat moment maken we in de behandeling meer ruimte voor de onderlaag van jullie relatie. We nemen tijd om moeilijker onderwerpen te bespreken. Het is nog steeds teer, maar er is een begin van herstel. Jullie kunnen het zelf ook al zien. Met de richting die jullie nu vinden, maken jullie de positieve omgeving om hier echt uit te komen.

Weer verder… samen

Bij afsluiten van de behandeling zijn jullie waarschijnlijk nog niet klaar. Er is nog veel te verbeteren, en het gaat niet altijd goed. Maar jullie zien elkaar weer écht, nemen de tijd om goed te luisteren en weten wat jullie valkuilen zijn. Jullie kunnen ook weer genieten van elkaar. Er is weer geluk. Jullie liefde spreekt weer.

Wil je meer weten?

Als je meer wilt weten over waarmee  je naar een psycholoog gaat, of als je een specifieke vraag over jezelf hebt, bel dan even voor een afspraak naar 085 – 40 14 720 of stuur een mail naar Psycholoog Delft.